Definitief ontharen - Plasmalite™

plasmalite apparaat Plasmalite is een veilig en doeltreffend ontharingssysteem, waarin de voordelen van een laser en van intens pulslicht effectief worden gecombineerd. Plasmalite is gebaseerd op de modernste technologie en maakt het mogelijk om overtollige of ongewenste haargroei veilig en effectief te verwijderen. Het basisprincipe van Plasmalite is selectieve foto-thermolyse. Hierbij wordt hoog energetisch gepulseerd licht op de te behandelen plek gericht. Het licht dringt door tot in de haarwortel. De energie wordt door het pigment van de haar in de haarwortel geabsorbeerd en vervolgens omgezet in warmte. De warmte leidt uiteindelijk tot de vernietiging van de haarwortel. Hierdoor zal al uw ongewenste lichaamsbeharing definitief worden verwijderd.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid van de haargroei en van de plaats waar het zich bevindt. Voor een blijvend goed resultaat zijn meestal zes tot acht behandelingen nodig.

Uw Plasmalite behandeling wordt gegeven door een goed opgeleide specialist.

In het verleden heeft Vercin gewerkt met IPL, waar ze tevens voor opgeleid is. Vercin is overgestapt en tevens gespecialiseerd met de nieuwere methode Plasmalite.

Voordelen van een Plasmalite behandeling:

  • Ontharen met Plasmalite is vrijwel pijnloos
  • Simpel en snelle behandeling
  • Geen ongemak na de behandeling
  • Betaalbaar

Klik hier voor onze tarieven voor Plasmalite ontharen en harsen.

ontharen met plasmalite