Elektrische epilatie

Elektrische epilatie is een effectieve methode om ongewenste haargroei in het gezicht en op het lichaam permanent te verwijderen. Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar in de huid gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwijderd wordt.

Vercin heeft zich gediplomeerd in elektrisch ontharen. Deze methode voor definitief ontharen is zeer geschikt voor nauwkeurige ontharing in de kleinere gebieden. De methode wordt meestal toegepast bij dunne, witte, grijze, rossige en blonde haren of bij restbeharing. Vanwege het tekort aan pigment zijn deze haren niet geschikt voor andere vormen van defintief ontharen. Elektrische epilatie is daarom erg geschikt als nabehandeling voor de resterende haren na andere methodes van definitief ontharen, zoals plasmalite

Voor een blijvend resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is onder andere afhankelijk van de dichtheid van de haargroei en van de plaats waar het zich bevindt. Vercin kan u hier meer over vertellen.

Vercin is Anbos geregistreerd, dit betekent dat vergoeding van elektrisch ontharen in het gelaat meestal mogelijk is.

Voordelen van elektrische epilatie:

  • Geschikt voor grijze, witte, blonde en rode haren die niet met licht- of lasertherapie verwijderd kunnen worden
  • Geschikt voor dunne haren
  • Geschikt voor kleine en nauwkeurige oppervlakken